Dit is Band en dit zijn wij

Over een klein weekje is het eindelijk zover. De reis waar we het hele jaar op hebben gewacht en naar toe hebben gewerkt. We gaan eindelijk naar Roemenië!

side11

Voor degenen die geen idee hebben wat Houten Goes Romania is, zal ik een kleine toelichting geven. Wij gaan vanuit de kerk, het kruispunt in Houten, een onvergetelijke reis maken naar Roemenië aankomende zaterdag 11 juli. We zullen om 14:30 ’s middags het vliegtuig nemen vanuit Eindhoven en gaan vervolgens naar het kleine dorpje Band. Band is één van de armste dorpjes in Roemenië. Wij proberen hier als organisatie verandering in te brengen en iets te betekenen voor de arme bevolking van Band. Houten Goes Romania is een project dat al jaren loopt. In de voorgaande jaren is de bouw aan een daycenter in het dorpje begonnen. Dit gebouw gaan wij verder opknappen én wij gaan twee weken lang de kinderen in Band vermaken met leuke activiteiten en leren hen over de Bijbel en het christelijke geloof.

side2

We hebben er allemaal ontzettend veel zin in! We hopen mooie dingen mee te maken en te zien. Omdat wij graag het thuisfront op de hoogte willen houden met wat er in Band gebeurt en om onze ervaringen te delen, hebben wij dit blog opgezet. We hopen dat jullie het leuk vinden om te lezen en de foto’s te bekijken.

Veel liefs van ons!

5 gedachtes over “Dit is Band en dit zijn wij

 1. Beste lieve mensen,

  We wensen jullie een ontzettende fijne goede tijd toe. Gods zegen gewenst. Laat de liefde die in jullie is maar waaien.

  Hartelijke groet Jenny

  Geliked door 1 persoon

 2. Lieve allemaal,
  Wat ontzettend gaaf! Heel veel plezier en Gods zegen toegewenst. Dat jullie een onvergetelijke tijd mogen ervaren.

  Liefs!

  Like

 3. Heel veel plezier en alles wat nodig is voor de komende weken! Kom maar op met die foto’s en die blog! Leuk om mee te lezen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s